Sunday 17 August 2014

Vad ska titta efter i ett hus städfirma



Städhjälp stockholm
I en värld av rengörings hem i dag bör du leta efter företag som erbjuder de gamla häftklamrar som pengarna tillbaka garanti förstås. Men det finns många andra saker att tänka på i dag ut, dessa bolag licensierade, bundna och försäkrad? Är människorna i ditt hem anställda i dessa företag eller är de underleverantörer? Kommer du att kunna kommunicera med de anställda gör de talar engelska? Om de bryter, är lös eller stål något där en i stan Manager som kan komma hem till dig och representera företaget att rätta till problemet? Skillnaden mellan städföretag som lägger ut och ett företag som har anställda. Den som lägger ut är möjligen en ut i staden av staten enhet en webbplats som helt enkelt samlar informationen och säljer ledningen (du) till en lokal städning inte en som du väljer. Även om detta är sant för vissa franchisetagare kan de har en i stan franchise ägare och kan vara mycket ansedd och pålitlig. Så som ni ser finns det många frågor du bör ställa när han letade efter ett hus städfirma som passar dig bäst, ditt hem och din familj. Städning hemma Stockholm Några andra saker att tänka på är stilen på städfirma söker du en hushållerska eller en städservice? En hushållerska är bäst representerad från 1970-talet TV-show där Alice var hemma hela dagen och gjorde många saker att fylla sin tid till exempel Tvättservice, skålens, plockade upp på gården och med och gjorde vissa shopping om det är nödvändigt för den dagen. En piga Tjänsten kommer att tillbringa mindre tid i ditt hem förmodligen ett team av två kan få igenom en genomsnittlig hem i tre timmar eller mindre. Detta kanske inte verkar som en hel del tid att städa ditt hem, men utan distraktioner i telefon, en granne att stoppa by, eller en såpopera i bakgrunden, får du bilden; de kan få till de flesta allt och med fina detaljer. Fortfarande finns det mer mycket viktiga frågor att ställa ut


• Har de svarar i telefon när du ringde?
• Är de lokala och var finns de?
• Är de i företagets fordon och uniformerade har alla verktyg och kemikalier som behövs?
• Kommer jag att kunna kommunicera med dem och eventuellt lämna ett meddelande efter med dikte saker att rengöra?
• Kommer de använder rena handdukar och mopp är i mitt hem eller kommer de att vara smutsig används i andra folk hem?
• Vad händer med din nyckel eller kod i slutet av varje dag betyder blir inlåst, vem har det?
• Vilken typ av försäkring är vad är gränsen och kan jag har en kopia?
• Hur länge har företaget varit i branschen?
• Har du eller har du någonsin varit i branschen som ett annat namn?
• Är de människor som utbildats i vilken typ av kemikalier som ska användas på olika material men ut ditt hus?
• Kommer jag ser samma besättning varje besök eller måste jag förklara mina behov och önskemål varje gång?
• Kan jag lämna dem ensamma i mitt hem för att springa ärenden eller när jag är på jobbet?
• Kommer det att finnas en handledare på jobbet hela tiden och vilken erfarenhet eller utbildning har de att göra dem en handledare?

Städhjälp stockholm

Har företaget citera dig innan de börjar? De flesta städare kan titta på ett hem och talar om hur länge hemmet kommer att ta innan de börjar om de kör över tiden citerade kommer de ta betalt för den tiden? En mycket bra städfirma kan ge dig en uppfattning om hur lång tid de flesta hem kan ta att rengöra med hjälp av ytor eller med en bra beskrivning med hjälp av rum och badrum (inte alltid) via telefon. Detta kan vara en bra barometer för att använda när du ringer runt pris shopping. Du bör veta vilken typ av städning du söker samt när du ringer runt. Vill du ha en storstädning eller en vanlig ren. Skillnaden mellan de två är stora. De flesta människor har tagit sin bil till en biltvätt och en del har använt en bil Detailer, skillnaden är likartad. Där biltvätt passar dina tids begränsningar, Flyttstädning Stockholm din budget och dina behov av att få bilen ren utan och innan det är en bra rengöring för priset. En detailer gör dessa saker och mer till exempel poppar huven för att rengöra motortvätt i hjulhusen och stammen du fattar poängen. Detsamma gäller för dig hem en fjäder ren kan omfatta dra ut kylskåpet och bricka torrare rengöring under dem, torka ner persiennerna inte bara damma dem, rengöring golvlister, väggar. 

  Att komma på en stege och ta sig till svåråtkomliga hyllor, ta bort objekt från en hylla rengöring poster hyllan och ersätta dem och så vidare. Det är viktigt att veta vilken typ av städning du letar efter för att bättre hjälpa ditt pris shopping. Jag hoppas att detta är till hjälp för dig när du handlar för din städning, ger Henderson Nevada area oss en signal vi gärna till tjänst Fönsterputs stockholm.

No comments:

Post a Comment